Băcăuanii reclamă: Corupţia din sistemul medical ucide!

IMG_9722

Ieri, 15.05.2016, aproximativ 20 de persoane s-au întâlnit în Piaţa Tricolorului pentru a trage un semnal de alarmă asupra corupţiei din sistemul medical şi pentru a îşi exprima îngrijorarea faţă de acest scandal declanşat de către HEXI PHARMA, principalul distribuitor de dezinfectanţi din România,

Prin acest demers am dorit să transmitem un semnal clar:

Societatea civilă băcăuană reacţionează şi solicită decidenţilor politici să întreprindă măsuri concrete pentru pedepsirea celor vinovaţi şi pentru modificarea legislaţiei ce în acest moment stimulează fenomenul de corupţie din sistemul medical.
Le mulţumim celor care au răspuns invitaţiei noastre pentru prezenţă şi argumentele susţinute în discuţiile de ieri, şi sperăm ca pe viitor să fim din ce în ce mai mulţi pentru că o societate bine informată e o societate sănătoasă.

 

Vom încerca să organizăm mai multe întâlniri de acest tip spre a aduce în discuţie şi probleme locale, pentru că e clar, putem schimba ceva doar prin implicare directă.

Cu bine,

 

Dorin Chirilescu
2 comments
 • Zuzu
  16 May 2016 at 14:56

  Sunt vreo 4 figuri deloc ok pe acolo… Tu le-ai adus?

  Reply
  • Dorin Chirilescu • Post Author •
   16 May 2016 at 16:32

   @Zuzu, eu nu “aduc” pe nimeni, ci invit băcăuanii să participe la discuții despre probleme curente. Care sunt acele fețe care nu îți sunt pe plac? Mai toți au măști…

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.